کریمی : زوجی را درست خواهیم کرد که تاریخ به خودش ندیده باشد
فیروز کریمی سر مربی جدید تیم فوتبال استقلال در مورد نحوه همکاری اش با ناصر حجازی تصریح کرد : مطمئنم به همراه ناصر خان زوجی را درست خواهیم کرد که تاریخ فوتبال ایران به خودش ندیده باشد .به گزارش سایت رسمی باشگاه کریمی در مورد احتمال بوجود آمدن اختلاف بین وی و ناصر حجازی بر سر مسائل فنی تاکید کرد : کوچکترین اختلافی بین من و ناصر خان پیش نخواهد آمد ، اختلاف برای وقتی است که یک مربی بخواهد خودی نشان دهد و به اصطلاح بگوید که من مستقل عمل میکنم و به مشورت کسی نیاز ندارم ، اما من نیازی به خودنمایی ندارم و کارنامه کاری ام پشتوانه من است ، 20 سال سابقه سرمربی گری دارم که طی این مدت بیش از 200 بازیکن به لیگ برتر و 73 بازیکن به تیم ملی تحویل داده ام و 25 جام داخلی و بین المللی خود موید حرف من می باشد که علاوه بر این ها سابقه دوستی من و ناصر خان هم به آن اضافه می شود و مطمئن هستم که هر مشورتی ناصر خان به من بدهند به نفع من و تیم استقلال است ضمن اینکه کادر فنی ما در حال حاضر 5 نفر است که بزودی 2 نفر دیگر به آن اضافه می شود که در این کادر فنی 7 نفری خرد جمعی حرف آخر را می زند و در این جمع من و آقای حجازی هر کدام 1 رای بیشتر نداریم و تصمیم نهایی به عهده اکثریت آرا می باشد بنابر این و با این توضیحات مطمئن باشید مشکلی بین من و ناصر خان بر سر مسائل فنی پیش نخواهد آمد.

Bookmarks